м.Ніжин, вул.Братів Зосим, 6
(04631)7-19-06

У рамках співпраці Міського центру професійного розвитку педагогічних працівників Ніжинської міської ради та закладів освіти міста Ніжина із Ніжинським державним університетом імені Миколи Гоголя була проведена зустріч із працівниками психологічної служби у системи освіти Ніжинської ТГ.

     У рамках навчальних дисциплін «Ведення професійних документів» та «Соціально-педагогічна робота в закладах освіти» Руслана Новгородського, кандидата педагогічних наук, доцента кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи НДУ імені Миколи Гоголя, до зустрічі долучилися студенти 2, 3, 4 курсів спеціальності &la ... Читати далі »

Переглядів: 323 | Додав: foodosvitanizhyn | Дата: 30.08.2022 | Коментарі (0)

        29.08.2022 року Світланою Желєзняк, психологинею СпівДії Хабу Ніжина і Міського ЦПРПП Ніжинської міської ради проведено артмайстерню із теми «Глинотерапія як гармонізація внутрішнього стану особистості» для вікової категорії 12+.
    Глинотерапія - один із напрямків арттерапії, спрямований актуалізувати динаміку внутрішнього світу людини. Це м'який і глибокий метод роботи з особистістю. Глина перетворила емоції учасників у витвори мистецтва, а робота із нею дала можливість присутнім зі сторони подивитися на власний внутрішній світ, поспостерігати за своїми станами, непрожитими емоціями і трансформувати їх у ексклюзивні вироби з використанн ... Читати далі »

Переглядів: 145 | Додав: foodosvitanizhyn | Дата: 30.08.2022 | Коментарі (0)