м.Ніжин, вул.Братів Зосим, 6
(04631)7-19-06

10 грудня 2020 року у Міському центрі професійного розвитку педагогічних працівників Ніжинської міської ради Чернігівської області було вручено сертифікат, диплом Парубець Віталії Володимирівні, соціальному педагогу Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 15, за зайняте І місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у Новій школі» у номінації «Корекційно-розвиткові програми», та грамоту і подарунки за отримане ІІ місце у Всеукраїнському конкурсі авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у Новій школі» у номінації «Корекційно-розвиткові програми», за високу професійну майстерність, ефективне впровадження інноваційних технологій та значний внесок у розвиток психологічної служби у системі освіти України. Пишає ... Читати далі »

Переглядів: 127 | Додав: foodosvitanizhyn | Дата: 10.12.2020 | Коментарі (0)

02.12.2020 року відбулись онлайн-зустрічі працівників Міського центру професійного розвитку педагогічних працівників з представниками закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти «Новий формат: знайомимось, плануємо, реалізуємо». Учасники зустрічі висловили побажання на плідну співпрацю та сподівання ефективної взаємодії з усіх питань освітнього процесу.

Інна Кривенко, директор Центру, вручила подяки та подарунки лауреатам та членам журі І туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» у номінації «Математика».

Переглядів: 124 | Додав: foodosvitanizhyn | Дата: 02.12.2020 | Коментарі (0)

1 грудня 2020 року Лігою-клубом "Ділова жінка" було проведено традиційний щорічний круглий стіл: "Ні насиллю в сім'ї". Цей захід відбувся в рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства", яка проходить кожного року від 25 листопада по 10 грудня. Виконуючи приписи, пов'язані з карантинними вимогами, до зали було запрошено 15 доповідачів та 62 учасники, які долучилися в онлайн режимі. Роботу круглого столу розпочала заступник міського голови І.В. Грозенко. До виступів були запрошені: лікарі, представники правоохоронних органів, керівники профільних організацій та відділів, психологи, соціальні працівники, викладачі НДУ імені Миколи Гоголя та юристи. Такі зустрічі актуальні і необхідні, адже дуже важливо, щоб кожен з нас усвідомив, що насилля проти жінки – це не міф, а реальна проблема, від якої навіть сьогодні, у XXI сторіччі, потерпають українські жінки. Вони потерпають ... Читати далі »

Переглядів: 133 | Додав: foodosvitanizhyn | Дата: 01.12.2020 | Коментарі (0)

Кожної останньої п’ятниці місяця психологом надається психологічна підтримка працівникам Міського центру професійного розвитку педагогічних працівників Ніжинської міської ради Чернігівської області у тренінговій формі. Це дозволяє підтримувати сприятливий психологічний клімат у колективі, згуртовує колег до успішного досягнення спільно поставленої мети, підвищувати ефективність працездатності працівників, зняття психологічної напруги у зв’язку із великим навантаженням та об’ємом поставлених задач, які потрібно виконати у короткий проміжок часу.

 

Переглядів: 140 | Додав: foodosvitanizhyn | Дата: 30.11.2020 | Коментарі (0)

30 листопада 2020 року у Міському центрі професійного розвитку педагогічних працівників Ніжинської міської ради Чернігівської області відбувся І (міський) заочний етап Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Розвивальні програми». Очолювала роботу журі Кривенко І.О., директор МЦПРПП; оцінювали конкурсні роботи члени журі у складі: Кривенко І.О., Наконечної М.М., кандидата психологічних наук, доцента кафедри загальної та практичної психології НДУ імені Миколи Гоголя, докторантки кафедри загальної та соціальної психології і психотерапії Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, Герасименко Г.А., керівника міського МО практичних психологів, соціальних педагогів, практичного психолога ЗОШ I-III ст. №9, Желєзняк С.Р., психолога МЦПРПП. Протоколи членів журі були представлені до розгляду ... Читати далі »

Переглядів: 138 | Додав: foodosvitanizhyn | Дата: 30.11.2020 | Коментарі (0)

Підведені підсумки першого (зонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2021» у номінації «Математика». Відповідно до наказу Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації від 19 жовтня 2020 № 248 Ніжин увійшов до Ічнянської зони проведення першого туру Конкурсу.

У конкурсних випробуваннях «Тестування», «Дистанційний урок», «Майстер-клас» взяли участь п'ятеро вчителів. Ніжин представляли дві педагогині: Осталецька Юлія Петрівна, учителька ліцею при НДУ імені Миколи Гоголя, та Лазаренко Альона Анатоліївна, учителька гімназії № 3. Конкурсантки продемонстрували високий фаховий та професійний рівень, щедро ділились своєю творчістю, педагогічною майстерністю і стали лауреатами, посівши друге й третє місця відповідно.

Висловлюємо вдячність Ю. Осталецькій та А. Лазаренко за активну житт ... Читати далі »

Переглядів: 143 | Додав: foodosvitanizhyn | Дата: 27.11.2020 | Коментарі (0)

Щиро радіємо і пишаємося професійними здобутками наших колег, які взяли участь у І турі всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» у номінації «Українська мова та література»! Інна Кривенко, заступник голови журі конкурсу, директор Міського центру професійного розвитку педагогічних працівників, привітала переможця та лауреатів, подякувала членам журі за плідну роботу, вручила грамоти, подяки та подарунки.

 

 

 

Переглядів: 124 | Додав: foodosvitanizhyn | Дата: 20.11.2020 | Коментарі (0)

На виконання наказу Управління освіти від 06.11.2020 р. № 231 «Про організацію та проведення першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2021» 19.11.2020 року проведено І тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2021» у номінації «Українська мова та література». Відповідно до умов та порядку проведення Конкурсу І тур конкурсу відбувся в один етап у дистанційному режимі.

Для участі у конкурсі зареєструвалися четверо педагогів: Алєксєєнко Наталія Василівна, учитель ЗОШ І-ІІІ ст. № 17; Бурльова Марина Сергіївна, учитель ліцею при НДУ ім. М. Гоголя; Стовбун Наталія Сергіївна, учитель гімназії № 6; Шевченко Світлана Петрівна, учитель гімназії № 3.

Конкурсанти пройшли три випробування: «онлайн тестування», «дистанційний урок» та «дистанційний майстер-клас». Для пр ... Читати далі »

Переглядів: 150 | Додав: foodosvitanizhyn | Дата: 20.11.2020 | Коментарі (0)

 

З 1 вересня в Україні почали діяти міські комунальні Центри професійного розвитку педагогічних працівників. Такий запрацював і у Ніжині. Тижнем раніше відбувся конкурс на визначення його очільника і дану посаду займатиме Інна Олексіївна Кривенко.
Саме з нею журналісти видання Нежатин і поспілкувались, аби дізнатись, яким вона бачить подальшу роботу центру.

Вона зазначила, що основним завданням організації на сьогодні є допомога й підтримка педпрацівників.

 

«Наш центр буде узагальнювати та поширювати інформацію про можливості професійного розвитку освітян: програми підвищення кваліфікації, вебресурси та інші інстру ... Читати далі »

Переглядів: 145 | Додав: foodosvitanizhyn | Дата: 05.11.2020 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 31 32 33