м.Ніжин, вул.Братів Зосим, 6
(04631)7-19-06

13:41
Проведення І тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2021» у номінації «Українська мова та література».

На виконання наказу Управління освіти від 06.11.2020 р. № 231 «Про організацію та проведення першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2021» 19.11.2020 року проведено І тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2021» у номінації «Українська мова та література». Відповідно до умов та порядку проведення Конкурсу І тур конкурсу відбувся в один етап у дистанційному режимі.

Для участі у конкурсі зареєструвалися четверо педагогів: Алєксєєнко Наталія Василівна, учитель ЗОШ І-ІІІ ст. № 17; Бурльова Марина Сергіївна, учитель ліцею при НДУ ім. М. Гоголя; Стовбун Наталія Сергіївна, учитель гімназії № 6; Шевченко Світлана Петрівна, учитель гімназії № 3.

Конкурсанти пройшли три випробування: «онлайн тестування», «дистанційний урок» та «дистанційний майстер-клас». Для проведення тестування, яке включало питання з фаху, методики викладання предмета, психології та педагогіки, використано Google-форму, що сприяло швидкому, прозорому, об’єктивному оцінюванню. За вибором учасників конкурсу «дистанційні уроки» та «дистанційні майстер-класи» проходили на платформі Zoom.

Учасники конкурсу показали високі результати, виконуючи тестові завдання; знання з фаху та методики під час розробки та проведення уроків і майстер-класів.

Найбільшу кількість балів набрала Шевченко Світлана Петрівна, учитель гімназії № 3 (86,4 бала з максимально можливих 90), і здобула перемогу в І турі всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» у номінації «Українська мова та література». Журі відзначило високий фаховий та професійний рівень Світлани Шевченко, її високу педагогічну ерудицію, ґрунтовні знання з предмету, досконалу методику його викладання та організації освітнього процесу, уміння налагоджувати контакт із здобувачами освіти, стимулювати їх до пошукової діяльності, практичного засвоєння програмового матеріалу.

Лауреатами І туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» стали:

– Алєксєєнко Наталія Василівна, учитель ЗОШ І-ІІІ ст. № 17;

– Бурльова Марина Сергіївна, учитель ліцею при НДУ ім. М. Гоголя;

– Стовбун Наталія Сергіївна, учитель гімназії № 6.

Пишаємося професійними здобутками наших колег і від усіх освітян міста вітаємо з перемогою! Зичимо міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, оптимізму, творчих здобутків, сили та наснаги у виконанні почесної місії вчителя – творінні добра, навчанні та вихованні учнівської молоді.

Нехай успіх і надалі супроводжує Вас у подальшій педагогічній праці.

 

Переглядів: 150 | Додав: foodosvitanizhyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar