м.Ніжин, вул.Братів Зосим, 6
(04631)7-19-06

11:05
Тренінг «Впровадження відновних практик в освітньому середовищі громади. Практична складова»

18 червня 2021 року при МЦПРПП Ніжинської міської ради відбувся тренінг «Впровадження відновних практик в освітньому середовищі громади. Практична складова» для соціальних педагогів, практичних психологів та педагогічних працівників місцевих шкіл Ніжинського району Чернігівщини.

Захід організовано Чернігівським громадським комітетом захисту прав людини у співпраці з Навчально-методичним центром психологічної служби у системі освіти Чернігівської області в рамках реалізації проекту «Посилюємо безпеку – розбудовуємо громаду» за підтримки Посольства США в Україні.

На початку заходу експертка та шкілька медіаторка Катерина Данькова ознайомилися учасників з поняттям та цінностями відновних практик.

Окремо, було сформовано розуміння комунікативної навички «Я-повідомлення», яке допомагає висловлювати власні інтереси без звинувачень, критики та осуду до розмовника.

Крім того, учасники мали змогу попрактикувати таку відновну практику як «Коло», що сприяє залученню до вирішення проблеми усіх зацікавлених осіб та забезпечує їх активну участь у обговоренні ситуації та прийнятті рішень.

Хочемо висловити подяку Катерині Даньковій за чудовий та корисний тренінг, координатору заходу Желєзняк Світлані. Особливі слова вдячності висловлюємо директору Ніжинської гімназії №3 Пушкіній Вікторії Володимирівні за надану технічну підтримку.

Використовуючи матеріали: https://www.facebook.com/Chernihiv.Human.Rights.Committee/posts/4823352031025032

 

 

Переглядів: 548 | Додав: foodosvitanizhyn | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar