м.Ніжин, вул.Братів Зосим, 6
(04631)7-19-06

16:50
Тренінг із теми «Відновлення психологічного самоконтролю в умовах сьогодення»

      21 листопада 2022 року Світланою Желєзняк, психологом Міського ЦПРПП Ніжинської міської ради та Катериною Сілівоненко, практичним психологом Ніжинської гімназії № 14, проведено тренінг для працівників Дошкільного підрозділу Ніжинської гімназії № 14 із теми «Відновлення психологічного самоконтролю в умовах сьогодення».
    Події, які відбуваються  у нашій державі свідчать про можливість опинитися в екстремальній, непередбачуваній, небезпечній для життя ситуації. Із метою збереження психічного здоров’я присутні практично  попрацювали над уміннями розуміти себе, відстежувати свої стани та вміти їх контролювати, використовуючи  техніки для зниження стресу «4 стихії», тематичні техніки дихання, «Як усвідомити та відпустити хвилювання?». Учасники тренінгу отримали практичні рекомендації щодо психологічної самодопомоги.
   Практика свідчить, що елементарні психологічні знання певних станів особистості сприяють позитивному вирішенню труднощів і збереженню психологічного здоров’я. Ми маємо навчитися жити під час війни та ефективно діяти відповідно до ситуації. 
    Працюємо разом задля перемоги України!

Переглядів: 304 | Додав: foodosvitanizhyn | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar