м.Ніжин, вул.Братів Зосим, 6
(04631)7-19-06

09:53
Свято вшанування сили та краси українського Слова

      У переддень свята - Дня української писемності та мови, яке щорічно відзначається в Україні 9 листопада, в урочистій залі Ніжинського будинку дітей та юнацтва зібралися педагоги закладів освіти міста, щоб вшанувати силу та красу українського Слова, його незламність, милозвучність і сучасність, позмагатися в ерудованості та володінні мовою. Захід організований Управлінням освіти Ніжинської міської ради та Міським центром професійного розвитку педагогічних працівників за підтримки Ніжинської міської ради у рамках Міської Програми розвитку та функціонування української мови «Сильна мова – успішна держава».

  Журі заходу, представлене начальником Управління освіти Валентиною Градобик, заступником міського голови Сергієм Смагою, заступником начальника Управління освіти Надією Пономаренко, представником благодійного фонду «Копиця» Ларисою Павловою привітали всіх учасників, відзначили високий рівень ерудованості учительства, подякували за значний вклад у виховання україномовних громадян та нагородили команди-учасниці подарунками.

     Свято пройшло у формі інтелектуально-розважальної квіз-гри «Український ерудит». Кожний заклад загальної середньої освіти делегував команду педагогів, які продемонстрували високий рівень ерудиції, творчості та креативності.

        Окрема вдячність директору ТОВ «Копиця» Наталії Копиці за чудові патріотичні призи та колективу Ніжинського будинку дітей та юнацтва за допомогу в організації заходу і створення справжньої атмосфери свята.

       Пам‘ятаймо, що сьогодні говорити українською мовою — це бути бійцем за націю, за Україну. Разом до Перемоги!

Переглядів: 75 | Додав: foodosvitanizhyn | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar