м.Ніжин, вул.Братів Зосим, 6
(04631)7-19-06

09:33
Рефлексія на уроках в початковій школі

       На запит педагогів початкової школи 20 січня 2022 року  в  Міському центрі професійного розвитку педагогічних працівників консультантом А. Павлюченко проведено вебінар на тему «Рефлексія на уроках у початковій школі».

      Консультант ознайомила учасників з поняттям «рефлексія» як  важливим етапом уроку, під час якого відбувається самоаналіз роботи, систематизація знань та усвідомлення їхнього значення учнями. Спікерка презентувала цікаві інструменти та вправи для проведення ефективної рефлексії настрою та емоційного стану, діяльності та змісту навчального матеріалу. За допомогою цих вправ школярі навчаться усвідомлювати значення кожного уроку,  заглиблюватись в пізнання себе, зможуть відстежувати власний індивідуальний прогрес, а вчитель  отримає зворотній зв’язок від своїх учнів щодо їхнього сприйняття освітнього процесу та зможе вибудовувати стратегію навчання і коригувати прогалини в знаннях школярів.

   Учасники вебінару переконалися, що  рефлексія є обов'язковим етапом уроку, сприяє вдосконаленню навчально-виховного процесу та професійному росту вчителя.

Презентація "Рефлексія на уроках в початковій школі"

Переглядів: 126 | Додав: foodosvitanizhyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar