м.Ніжин, вул.Братів Зосим, 6
(04631)7-19-06

08:13
Працюємо над підтримкою емоційної стабільності особистості

     Робота роботою, а традиційні посиденьки волонтерської спільноти ніхто не відміняв. А якщо вони пронизані рефлексією за горнятком теплого чаю, ще й наповнюють ресурсами психологічно,то це точно про СпівДія Хаб Ніжина.

     06 травня 2022 року Світланою Желєзняк, психологинею СпівДії Хаба міста Ніжина і Міського ЦПРПП Ніжинської міської ради у тренінговій формі надано психологічну підтримку волонтерам/-кам Ніжинської ТГ з теми «Як волонтеру/-ці бути у ресурсі в умовах воєнного стану».

         Зокрема розмежовано поняття «активи» і «ресурси» із учасниками/-цями, виконано вправи «Три моменти», «Колесо життєвого балансу», ресурсно-тематичну вправу, використано тілесні практики. Як інструмент для пошуку ресурсу учасників/-ць заходу використані метафоричні асоціативні карти (МАК) "Час чудес".

      Присутні визначили й проаналізували способи наповнення ресурсами, можливості створення ресурсного стану, склали перелік дій/подій, що дають і забирають їхній життєвий ресурс.

          Дружня і комфортна атмосфера, а також активність і вмотивованість учасників/-ць заходу сприяли позитивному результату: переоцінці поглядів на власний спосіб життя, сплануванню кроків для підтримки емоційної стабільності особистості.

     Бажаєте долучитись до подібних групових заходів тоді слідкуйте за оголошеннями на наших сторінках. А якщо ви потребуєте отримати індивідуальну психологічну підтримку (офлайн та онлайн) зареєструйтесь за покликанням https://airtable.com/shrfgyZ1ko5UYxR9r-

 

#СпівДіяХаб_Ніжин #НІЖИН_МЦ

#Психологічна_підтримка

З офіційної сторінки КЗ Ніжинський молодіжний центр https://www.facebook.com/NizhynYouthCenter 

 

 

 

 

 

Переглядів: 91 | Додав: foodosvitanizhyn | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar