м.Ніжин, вул.Братів Зосим, 6
(04631)7-19-06

09:31
Налагоджуємо співпрацю

   Відбулася робоча зустріч директорки Центру професійного розвитку педагогічних працівників Інни Кривенко Inessa Alekseevna з Тетяною Бутурлим Тетяна Бутурлим,- директоркою авторського Освітнього центру «Школа успіху», канд. пед. наук, спеціалістом вищої категорії, старшим учителем, учителем-інноватором, викладачкою української мови та літератури, півфіналісткою Національної освітньої премії «Global Teacher Prize Ukraine» (2017 р., 2018 р., 2021 р.), засновницею «Клубу щасливих освітян», членом освітнього осередку «PedHub», співзасновницею ГО «Ініціатива в дії», адміністраторкою ФБ-групи «Цікавинки на урок» та «Підготовка до ЗНО з української мови та літератури », авторкою 167 публікацій, 62 онлайн-курсів, 20 майстер-класів, 26 вебінарів, 8 семінарів, 8 тренінгів для вчителів України, призеркою 40 освітянських всеукраїнських та обласних конкурсів, організаторкою заходів для освітян, авторкою онлайн-проєкту «Створення колективного посібника» та співавторкою, редакторкою, дизайнеркою навчального посібника «Знай українську! (сучасний підхід у підготовці до ЗНО)», «Пізнай мистецтво художнього слова (сучасний підхід у підготовці до ЗНО)».

Метою зустрічі було обговорення плану подальшої співпраці, яка впевнено сприятиме професійному розвитку педагогічних працівників у різних напрямках діяльності для надання якісних освітніх послуг та підписання меморандуму про співпрацю між освітнім центром «Школа Успіху» та Міським центром професійного розвитку педагогічних працівників.

Тетяна Бутурлим подарувала у бібліотеку МЦПРПП два фундаментальні видання - посібники з сучасних підходів у підготовці до ЗНО: «Знай українську!» та «Пізнай мистецтво художнього слова». Книги призначені для всіх, хто прагне досконало вивчити українську мову.

Вдячні пані Тетяні за перші кроки на шляху до співпраці!

Переглядів: 113 | Додав: foodosvitanizhyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar