м.Ніжин, вул.Братів Зосим, 6
(04631)7-19-06

11:07
Методичний діалог

       

        10 січня 2022 року у рамках заходів з підготовки  до інституційного аудиту директором МЦПРПП Інною Кривенко проведено методичний діалог з головами шкільних методичних об'єднань Ніжинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 7. Під час зустрічі обговорювалося актуальне питання впровадження Стратегії розвитку закладу та процедури забезпечення якості освіти. Директор МЦПРПП наголосила, що Стратегія розвитку дає можливість визначити напрями руху закладу освіти для досягнення основної мети — забезпечення якості освіти. Стратегічне управління школою реалізується через два напрями — розбудову внутрішньої системи забезпечення якості освіти та стратегічне планування. Важливо забезпечити створення умов для отримання кожним учнем того рівня освіти, який відповідає його здібностям та індивідуальним особливостям; розвиток інтелектуальної, емоційної сфери дитини, формування їх ціннісних орієнтирів, прищеплення навичок соціальної компетентності через включення кожного школяра в систему ранньої предметної орієнтації професійного самовизначення. У закладі сформовані базові цінності, які визначають  відношення педагогів до ролі освіти в розвитку дитини, визначені місія та візія.

          Інна Кривенко зазначила, що працюючи над розробленням та впровадженням стратегії розвитку школи, важливо враховувати реальний стан речей та ресурси закладу.

      Варто зазначити, що  заклад освіти, Ніжинська ЗОШ І-ІІІ ст.  № 7,  хоче розвиватися, співпрацювати для досягнення основної місії - створення освітнього середовища, що дозволить забезпечити розвиток та виховання учнів, здатних впливати на свою особистісну освітню траєкторію.

Переглядів: 128 | Додав: foodosvitanizhyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar