м.Ніжин, вул.Братів Зосим, 6
(04631)7-19-06

22:08
Майстер-клас "Використання фелтерапії у роботі працівників психологічної служби у системі освіти"

    26 січня 2023 року Світланою Железняк, психолог Міського ЦПРПП Ніжинської міської ради, організовано майстер-клас Катерини Сілівоненко, практичного психолога Ніжинської гімназії № 14, із теми «Використання фелтерапії у роботі працівників психологічної служби в системі освіти».
     Фелттерапія – це терапія шерстю, живий природний матеріал, який дарує тепло, радість і неповторне відчуття. Вона не тільки звільняє від емоційних переживань, але і разом власними руками реалізує свій творчий потенціал. Контактно освоюючи шерсть, ми торкаємося до живого тепла, матеріалу і наповнюємося життєвою енергією, природними емоціями і приємними тактильними відчуттями. До того ж енергія вовни підсилюється впливом кольору (кольоротерапія). Натуральні фарби, природні кольори несуть свою терапевтичну силу. Магія кольору, помножена на живе тепло – важлива особливість лікування шерстю.
     Простота використаних засобів дає можливість діалогу людини з матеріалом. Творчість і контакт із вовною магічно впливають не тільки на органи відчуття, але і на людську цільність, активність.

 

Переглядів: 193 | Додав: foodosvitanizhyn | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar