м.Ніжин, вул.Братів Зосим, 6
(04631)7-19-06

16:21
Майстер-клас для працівників психологічної служби

   26 листопада 2021 року в Міському центрі професійного розвитку педагогічних працівників Ніжинської міської ради Чернігівської області Світланою Желєзняк, психологом Центру, організовано майстер-клас для працівників психологічної служби в системі освіти Ніжинської ТГ з теми «Успішний професійний розвиток педагога через використання арт-терапії». 
    Захід провела Катерина Сілівоненко, спеціаліст з правопівкулевого малювання, практичний психолог Ніжинської гімназії № 14. Арт-терапевтичні техніки є прекрасним засобом відновлення внутрішніх ресурсів особистості. Арт-терапія – це вид психотерапії та психологічної корекції, заснований на мистецтві та творчості. У вузькому сенсі слова під арт-терапією мають на увазі терапію образотворчим мистецтвом за допомогою аналізу та позитивного впливу на психоемоційний стан людини.

    У ході зустрічі практичні психологи та соціальні педагоги дізналися про різні форми та матеріали, які можна використовувати в арт-терапевтичній роботі з дітьми, педагогічними працівниками та батьками, зокрема опрацювали техніки «Осінні спогади» та «Ліхтар тепла».

    Майстер-клас, як завжди, пройшов у теплій і релаксаційній атмосфері, адже це не перший захід Катерини Сілівоненко, його завжди із нетерпінням чекає професійна спільнота працівників  психологічної служби в системі освіти міста Ніжина.

 

 

Переглядів: 332 | Додав: foodosvitanizhyn | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar