м.Ніжин, вул.Братів Зосим, 6
(04631)7-19-06

11:32
Літня інтерактивна школа творчого педагога «Змішане навчання-ключ до змін»

Нарешті настало літо, пора, на яку усі так чекали! ☀

А це означає, що МЦПРПП Ніжинської міської ради приймав гостей, педагогічних працівників міста, 8 та 9 червня 2021 року у рамках проведення Літньої інтерактивної школи творчого педагога, фокус-темою якої було «Змішане навчання-ключ до змін».

Під час насиченого дня тренінгу учасники ознайомились з теорією змішаного навчання та отримали практичні інструменти для його впровадження в освітній процес; дізналися про природу мотивації, поповнили власну професійну скарбничку новими лайфхаками щодо використання різних способів мотивування учнів; поглибили знання про доступний онлайн-інструментарій для роботи вчителя під час змішаного навчання, навчилися використовувати онлайн-застосунки PlayPosit, Canva, Rebus1, Toontastic 3D; опанували цікаві методики змішаного навчання та формати викладання.

Ми здійснили подорож країнами світу. Спочатку наш круїзний лайнер підійшов до порту «Ротація за станціями «Мистецтво крізь віки», де ми створювали аплікації з круп за описом відомих архітектурних пам’яток, дизайнували обкладинки дисків за прослуханими музичними композиціями, вчились створювати інтерактивні відео, усвідомили важливість руханок, переглянувши та відтворивши елементи відомих танців 1920х-2020х років, складали пазли із зображенням вражаючих картин талановитих художників світу та розгадували ребуси з їх назвами.

Наступною зупинкою була «Ротація за лабораторіями «Покоління незалежних», де у межах віртуального комп’ютерного класу підготували листівки у Сanva, де вітали Україну з 30-річчям незалежності; грали у настільну гру, створеною за таксономією Блума «Незалежність-це ми» та клеїли колажі, на яких візуалізували нашу любов до Батьківщини!

Підійшовши до третього порту «Перевернутий клас», знайомились з покроковою інструкцію цієї супер модної стратегії навчання. Під час активної групової взаємодії учасники тренінгу створювали проекти розвитку туристичної сфери Ніжина за методикою Уолта Діснея та монтували 3D-анімаційні історії у мобільному додатку Toontastic 3D.

Позитивні емоції, щирий сміх, неймовірні результати командної роботи – усі очікування учасників тренінгу були задоволені!

Дякуємо за активну участь, креативність, бажання удосконалювати свої професійні уміння та навички!

З нетерпінням чекаємо на наступну зустріч з вами! 

Обіймаємо та цінуємо!❤

 

Переглядів: 378 | Додав: foodosvitanizhyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar