м.Ніжин, вул.Братів Зосим, 6
(04631)7-19-06

16:50
Кінотренінг з теми "У пошуках щастя або дозволь собі бути щасливим"

Багатьом з нас так необхідні поруч люди, які щиро, безкорисно готові подарувати усмішку, підбадьорююче слово, гарний настрій. Ну а якщо не поруч, то хоча б випадкові зустрічі з подібною людиною, яка допоможе добрим словом, дасть змогу подивитися на себе по-іншому, зрозуміти, що в тебе є щось, що може подобатися оточуючим, що може їм допомогти і зробити їх життя трішки щасливішими. Усім хочеться почути добрі, обнадійливі слова та щедрі компліменти. І неважливо хто ти – просто службовець, учитель,  директор офісу – всім без винятку приємні добрі слова і усмішка, яка надихає, окрилює і дарує надію.

     Саме з цією метою 02 лютого 2022 року психологом Світланою Желєзняк для працівників Міського центру професійного розвитку педагогічних працівників у рамках психологічної підтримки проведено кінотреніг з теми «У пошуках щастя або дозволь собі бути щасливим».

    Кінотренінг – гідна альтернатива «чистим» психологічним технікам на шляху до самопізнання, саморозвитку, підвищенню професійної майстерності. Перегляд спеціально підібраних кінофільмів у групі дозволяє отримати величезний цілющий потенціал, який відкриває широкі можливості учасникам групи для усвідомлення особистісних змін. Крім цього, у фільмах міститься багатий навчальний матеріал, що дозволяє розвивати соціальні та культурні стандарти, а також моральні норми. Безсумнівно, до того ж, що цей вид арт-терапії дозволяє познайомитися з думкою і досвідом інших людей, що значно розширює спектр уявлень про себе і світ в цілому.

     З метою створення конструктивного дискусійного поля, спрямованого на розвиток саморефлексії та усвідомлення впливу медіапродукту за основу психологічного тренінгу взято короткометражну стрічку «Підтвердження», режисера Курта Кенні. Даний вид арт-терапії дає змогу  оволодіти навичками психологічного аналізу фільму, навчитися «бачити» психологічний зміст медіапродукції;  актуалізувати особистісні переживання;  усвідомити власні емоції та тілесні реакції у процесі перегляду фільму.

    Усмішка і любов творять чудеса, коли це застосовуєш у житті. Робіть все з усмішкою і любов'ю, і у вас все вийде!

Презентація психологічного тренінгу

 

Переглядів: 329 | Додав: foodosvitanizhyn | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar