м.Ніжин, вул.Братів Зосим, 6
(04631)7-19-06

14:23
Готуємося до нового навчального року

30 серпня 2021 року на базі МЦПРПП відбувся семінар для заступників директорів з навчальної роботи ЗЗСО. У роботі семінару взяли участь Надія Пономаренко, заступник начальника Управління освіти Ніжинської міської ради, Тетяна Кремез, спеціаліст Управління освіти Ніжинської міської ради.

   Надія Олексіївна Пономаренко зупинилась на окремих питаннях діяльності закладів загальної середньої освіти у новому 2021/2022 навчальному році, звернула увагу на Постанову Головного державного санітарного лікаря України № 9 від 26 серпня 2021 року «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв'язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)», наголосила на важливість вакцинації працівників.

    Тетяна Станіславівна Кремез зупинилась на вимогах щодо атестації педагогічних працівників, дотримання вимог щодо заповнення атестаційних листів.

   Директор МЦПРПП Інна Олексіївна Кривенко презентувала доповідь «Перший рік роботи: виклики та перспективи роботи МЦПРПП» та проаналізувала основні проблеми та завдання щодо організації освітнього процесу у 2021-2022 н.р. Висловила надію, що інформація, розміщена на вебсайті МЦПРПП, сприятиме розвитку творчої ініціативи та академічної свободи педагогів у пошуках нових форм і методів педагогічної діяльності з метою надання якісних освітніх послуг. Наголосила, що працівники центру відкриті для цікавих пропозицій, генерації нових ідей, обміну думками та запросила педагогів та адміністрацію закладів до співпраці!

Презентації:

 

 

 

Переглядів: 158 | Додав: foodosvitanizhyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar