м.Ніжин, вул.Братів Зосим, 6
(04631)7-19-06

15:31
Співпрацюємо з НДУ ім. М.Гоголя

21 лютого 2022 року на базі Міського центру професійного розвитку педагогічних працівників Ніжинської міської ради відбулася робоча зустріч директора МЦПРПП Інни Кривенко з Михайловою О.І., кандидатом психологічних наук, доцентом кафедри загальної та практичної психології НДУ імені Миколи Гоголя. Інна Кривенко, як зовнішній стейкголдер, надала рецензію на освітньо-наукову програму «Клінічна психологія з основами психотерапії» другого (магістерського) рівня  зі спеціальності 053 Психологія галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки.

Освітньо-наукова програма «Клінічна психологія з основами психотерапії» є внеском у розвиток психологічної практики  та відповідає запитам сучасного регіонального та національного ринку праці.

Ця програма пропонує здобувачам освіти курси, що спрямовані на розуміння суті академічної доброчесності, науково-інноваційної діяльності та проєктного менеджменту. Передбачена також науково-дослідницька та викладацька практика. Програмні результати навчання видаються достатніми для успішного виконання магістрами виробничих функцій в галузі освіти.

Отже, підготовка магістра за рецензованою програмою на базі Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя зумовлена реальними потребами як регіонального, так і загальнонаціонального ринку праці.

 

 

Переглядів: 119 | Додав: foodosvitanizhyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar