м.Ніжин, вул.Братів Зосим, 6
(04631)7-19-06

10:24
Розширене онлайн-засідання ініціативної групи «Разом»


               

   З метою розбудови професійного синергетичного середовища, створення умов для взаємодії, партнерства, супроводу, обміну ідеями та освітніми практиками з питання роботи педагогів з обдарованими здобувачами освіти, забезпечення професійної та психологічної підтримки 20 жовтня 2021 року проведене розширене онлайн-засідання ініціативної групи «Разом» з питання організації роботи школи "Олімпієць" з математики. Для проведення практичних занять створено Гугл-клас, де розміщено план опрацювання тем підвищеного рівня складності, навчальні, тренувальні матеріали, завдання для самостійного опрацювання, перелік рекомендованих джерел.  
Для участі у школі "Олімпієць" з математики пропонуємо заповнити реєстраційну форму, розміщену за посиланням:  https://cutt.ly/pRxU5ZF. Після її заповнення Ви отримаєте на вказану Вами поштову скриньку запрошення на приєднання до школи.
27 жовтня 2021 року відбудеться перше практичне заняття з теми «Доведення нерівностей» (8-11 кл.), яке проведе учитель Ніжинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 7 Качанова Л.І.
Приєднуйтесь! Разом ми знайдемо правильний шлях!

Т. Левицька, консультант МЦПРПП, Ю. Осталецька, модератор групи «Разом»

Реєстраційна форма учасників математичної школи «Олімпієць»

 

Переглядів: 125 | Додав: foodosvitanizhyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar