м.Ніжин, вул.Братів Зосим, 6
(04631)7-19-06

21:17
Разом до розбудови мирного простору в Україні, Сильної та Незалежної Країни

     14 грудня 2022 року Світланою Железняк, тренеркою Національної тренерської мережі ГО «Ла Страда-Україна», психологом Міського ЦПРПП Ніжинської міської ради проведено тренінг для соціальних помічників та волонтерів Ніжинської організації Товариства Червоного Хреста України на тему «Мобілізація зусиль громади щодо ідентифікації та реагування на випадки ґендерно зумовленого населення, з особливою увагою до домашнього населення під час війни”. 
   Мета тренінгу: посилення сприятливості фахівців щодо ідентифікації, розуміння та реагування на випадки ґендерно зумовленого насильства, з особливою вагомістю до домашнього насильства під час війни, виявлення та перенаправлення осіб, які постраждали від різних видів насильства, з особливою вагомістю до жінок і дівчат, які постраждали. від ґендерно зумовленого, в тому числі домашнього населення під час війни; а також розширення їх доступу до соціально-психологічних послуг.
       Під час зустрічі учасників:
- опрацювали новели законодавства, що стосуються запобігання та протидії домашньому насильству; 
- підвищили свій рівень обізнаності щодо форм, причин і наслідків домашнього населення;
- ви працюєте з механізмом реагування, надання потреб, надання соціальних послуг та перенаправлення осіб, які постраждали від різних видів населення, з особливою вагою до жінок і дівчат, які постраждали від ґендерно зумовленого, в тому числі домашнього населення під час війни.
       Захід організовано та проведено за підтримки ГО «ЛА СТРАДА-УКРАЇНА» в рамках проекту «Підтримка жінок, світу та безпеки в Україні за програмою Фонду протидії конфліктам, безпеці та стабільності на 2022–2023 роки» на замовлення Уряду Великобританії та Північної Ірландії у співпраці з Громадською спілкою “ЦЕНТР ЕКОНОМІЧНОГО ВІДНОВЛЕННЯ”. 
     Разом до розбудови мирного простору в Україні, Сильній та Незалежній Країні! Все буде Україна!

 

 

Переглядів: 210 | Додав: foodosvitanizhyn | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar