м.Ніжин, вул.Братів Зосим, 6
(04631)7-19-06

08:26
Психологічна підтримка волонтерам

      26 квітня 2022 року Світланою Желєзняк, психологинею СпівДії Хаба міста Ніжина і Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників Ніжинської міської ради надано психологічну підтримку волонтерам/-кам Ніжинської ТГ у дружній і комфортній атмосфері.

       Захід проведено у тренінговій формі, присвячений темі «Як подбати про себе, коли ти волонтер/-ка».

    Волонтерство – це добровільна, завжди безоплатна, суспільно-корисна діяльність, спрямована на вирішення або пом’якшення соціальної проблеми. У період війни волонтерська діяльність стала ще однією потужною зброєю, яка із кожним днем наближає нас до перемоги.

       Задача волонтерів – максимально підтримати та пом’якшити ті проблеми, які виникають під час війни у мирного населення: людей, які евакуюються, внутрішньо переміщених осіб, соціально незахищених верств населення.

      Нині волонтери активно допомагають і українським захисникам та захисницям. Щоб творити безоплатне добро з власної ініціативи, потрібне велике серце, знання особливостей такої нелегкої у воєнний час справи, мати непохитну психологічну стійкість, незламну витримку та бути у ресурсі.

      На жаль, волонтерство нині може сприйматися як належне та обов’язкове, але допомога має бути все таки добровільною, а особиста безпека повинна стояти на першому місці.

Віримо у ЗСУ, дбаємо про свій стан та своїх близьких і перемога точно буде за нами. Слава Україні!

Переглядів: 98 | Додав: foodosvitanizhyn | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar