м.Ніжин, вул.Братів Зосим, 6
(04631)7-19-06

16:35
Працює школа молодого педагога

     19 листопада 2021 року у Міському центрі професійного розвитку педагогічних працівників Ніжинської міської ради Чернігівської області проведено друге засідання Школи молодого педагога. 
Тетяна Левицька, консультант Центру, обговорила з присутніми питання «Змішане навчання – освітній виклик сьогодення». Учасниці зустрічі проаналізували переваги й недоліки різних моделей змішаного навчання, опрацювали види діяльності та оцінювання; дійшли навчання, що змішано дозволяє використовувати позитивний досвід здійснення класичного навчання, доповнюючи його сучасними технологічними інноваціями. 
      Світлана Желєзняк, психолог Центру, провела заняття із елементами тренінгу з теми «Де черпати натхнення сучасному вчителю» з метою усвідомлення ресурсів натхнення в професійній діяльності. Кажуть, що педагоги – інженери людських душ. А що ж відбувається в душі самого вчителя? Звідки він черпає енергію, натхнення, сили для того, щоб щодня дарувати частину себе, свого серця дітей? Саме над цими питаннями розмірковували та обмінювалися досвідом учасниці тренінгу. Натхнення починається із розуміння нас самих та наших цінностей, просто кожна і кожен шукає своє «Чому?» і створює натхнення сам(а) для себе.

Презентація «Професійне становлення молодого педагога як умови успішної діяльності та потреби в постійному саморозвитку та самовдосконаленні»
 


 

Переглядів: 227 | Додав: foodosvitanizhyn | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar