м.Ніжин, вул.Братів Зосим, 6
(04631)7-19-06

11:04
Підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів

За підсумками обласного етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Розвивальні програми» (Наказ Управління освіти і науки облдержадміністрації від 08 лютого 2021 року №23) лауреатом стала (III місце) СІЛІВОНЕНКО Катерина Олександрівнапрактичний психолог Ніжинської гімназії № 14 Ніжинської міської ради Чернігівської області з розвивальною програмою із використанням методів арт-терапії та правопівкулевого малювання «Гармонія».
Це досвідчений, креативний фахівець, що працює у закладі понад 8 років. Має гарну професійну підготовку та високі моральні якості, постійно підвищує свій фаховий рівень. Одним із пріоритетних напрямів роботи Катерини Олександрівни є застосування методів арт-терапії у корекційній, розвивальній роботі з учасниками освітнього процесу, а саме – вправ з правопівкулевого малювання. У ході підвищення свого фахового рівня Катерина Олександрівна успішно опанувала творчу навчальну програму «153 натхнення», на основі створення терапевтичних інтуїтивних правопівкулевих «живих малюнків». Використовуючи на практиці здобуті знання, розробила та успішно впроваджує програму "Гармонія". Сілівоненко К. О. неодноразово була учасницею обласних та міських заходів для працівників психологічної служби, на яких з великим успіхом та колегіальною щедрістю демонструвала свій досвід у ході майстер-класів, конкурсів та семінарів.
І ця Програма – це ще один колегіальний дарунок від пані Катерини Сілівоненко практичним психологам служби, адже її впровадження матиме не лише результат у роботі з учасниками освітнього процесу, а й стане хвилинами задоволення від роботи та можливістю особистісного розвитку для самих психологів.
Наші щирі вітання, Катерина Сілівоненко! Міцного здоров’я, професійних здобутків і гармонії у всіх сферах життя! Обіймаємо!

 

Переглядів: 124 | Додав: foodosvitanizhyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar