м.Ніжин, вул.Братів Зосим, 6
(04631)7-19-06

16:15
Онлайн-семінар "Розвиток навичок ХХІ століття"

На початку ХХІ сторіччя  провідні компанії світу запропонували перелік навичок, які знадобляться молодим людям, щоб бути успішними у житті. Цей перелік отримав назву «Навички ХХІ сторіччя».

Учні також потребують розвитку  цих навичок, вони мають уміти критично мислити, творчо вирішувати проблеми, зрозуміло пояснювати свою думку, засвоювати нові технології та орієнтуватися у стрімкому інформаційному потоці. Швидкі зміни в нашому світі вимагають від них брати на себе ініціативу та бути лідерами.

З метою вдосконалення навичок ХХІ століття  23.02.2023 року Міським центром професійного розвитку педагогічних працівників проведено онлайн-семінар для вчителів української мови, української та зарубіжної  літератур «Розвиток навичок ХХІ століття на уроках мови та літератури».  Учасники семінару опрацювали вправи для покращення критичного мислення, креативності, цифрової грамотності, глобальної громадянськості, соціальної відповідальності, саморозвитку та комунікативних навичок здобувачів освіти.

Сподіваємося, що завдяки мудрому наставництву сучасних учителів наші випускники зможуть самостійно здобувати інформацію, критично її осмислювати, креативно використовувати для аналізу й розв’язання проблем та виконання проєктів для успішної розбудови України.

Презентація "Розвиток навичок ХХІ століття"

Переглядів: 105 | Додав: foodosvitanizhyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar