м.Ніжин, вул.Братів Зосим, 6
(04631)7-19-06

12:31
"Mr. Leader" — перша комплексна система в дошкільній освіті

       22 листопада 2022 року Міським центром професійного розвитку педагогічних працівників за підтримки Управління освіти Ніжинської міської ради проведено онлайн-зустріч з працівниками закладів дошкільної освіти з питання використання програми "Містер лідер" в освітньому процесі.

    В. о. директора МЦПРПП Анна Білоус ознайомила присутніх з програмою "Mr. Leader" — першою комплексною системою в дошкільній освіті, яка використовує сучасні освітні технології задля формування гармонійної особистості дитини та розвитку її лідерського потенціалу.

  Світлана Желєзняк, психолог Центру, зазначила, що важливе значення для психічного розвитку дитини мають продуктивні види діяльності: трудова і навчальна, передумови яких формуються у дошкільному віці, а також спілкування як специфічний вид діяльності. Використання програми "Mr. Leader" сприяє формуванню та  розвитку інтелектуальних, емоційних, вольових якостей особистості.

   Директор Центру інформаційних технологій Вікторія Кривенко надала практичні рекомендації щодо встановлення та використання даного сервісу.

Переглядів: 96 | Додав: foodosvitanizhyn | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar