м.Ніжин, вул.Братів Зосим, 6
(04631)7-19-06

10:21
Майстер-клас на тему «Урізноманітнення форм змішаного навчання з програмою mozabook» в ЗЗСО І-ІІІ ступенів №17

15.02.2021 року відбулось знайомство консультанта МЦПРПП Крапив’янської Ольги з педагогічним колективом ЗЗСО І-ІІІ ступенів №17, під час якого були висвітлені основні завдання Центру та його пріоритетні напрямки діяльності.

Також на вчителів чекав майстер-клас на тему «Урізноманітнення форм змішаного навчання з програмою mozabook», на якому вони знайомились із можливостями створення цікавих інтерактивних уроків, від яких учні будуть у захваті! Яскраві 3D-моделі, медіатека зображень, аудіо-, відео-файлів, ігри, вікторини та тести-справжні помічники у цій справі. Даний ресурс стане корисним для вчителів мистецтва, історії, географії, біології, хімії, фізики та математики. Він дасть можливість педагогу розкрити усі свої творчі здібності!

Тож від усього серця бажаємо колективу ЗЗСО І-ІІІ ст. №17 невичерпних творчих ідей та креативу! Щиро дякуємо за теплу зустріч та з користю проведений час. Вдячні директору Тетяна Власенко та заступнику директора з навчально-виховної роботи Людмила Власенко за гостинність та запрошуємо до співпраці!

Переглядів: 131 | Додав: foodosvitanizhyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar