м.Ніжин, вул.Братів Зосим, 6
(04631)7-19-06

13:44
Консультативний діалог у закладі освіти

22 грудня 2021 року на базі ЗОШ І-ІІІ ст. № 7 відбувся консультативний діалог за участю директора Міського центру професійного розвитку педагогічних працівників Кривенко І.О., виконуючої обов‘язки директора школи Сардак Н.О та заступника директора з навчально-виховної роботи Поводиренко В.М з питань підготовки закладу до інституційного аудиту.

     Директор Центру Інна Кривенко наголосила на важливості зміни сприйняття аудиту: інституційний аудит – це не перевірка, що карає, а потужний інструмент зростання якості освітнього процесу. Варто бути готовими працювати й виправляти свої помилки. Дана процедура  покликана насамперед визначити позитивні сторони в роботі школи та надати рекомендації щодо покращення тих аспектів, з якими є виклики.

   Під час візиту оглянуто освітнє середовище, зверталася увага на створення безпечних та комфортних умов навчання та праці у закладі. Директор Центру познайомилася з проєктом Стратегії розвитку закладу, надала рекомендації розробити прогноз очікуваної кількості дітей з особливими освітніми потребами, включити у стратегічні цілі діяльності закладу освіти створення ресурсної кімнати.

   У ході конструктивної бесіди Інна Кривенко акцентувала увагу на те, щоб підготуватися до зовнішнього інституційного аудиту, варто провести внутрішнє оцінювання разом з усіма сторонами: педагогами, учнями та батьками.

    Узгоджені та заплановані подальші спільні дії щодо підготовки закладу до інституційного аудиту.

 

Переглядів: 129 | Додав: foodosvitanizhyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar