м.Ніжин, вул.Братів Зосим, 6
(04631)7-19-06

19:22
Кінотренінг для волонтерів із теми "Життєві цінності"

       22 липня 2022 року Світланою Желєзняк, психологинею СпівДії Хабу міста Ніжина і Міського ЦПРПП Ніжинської міської ради було надано психологічну підтримку у формі кінотренінгу волонтерам та всім охочим  із теми "Життєві цінності". 
       З метою створення конструктивного дискусійного поля, спрямованого на розвиток саморефлексії та усвідомлення впливу медіапродукту, за основу психологічного тренінгу взято короткометражну стрічку «Комендантська година», режисера Шона Крістенсена, яка отримала премію «Оскар» за найкращий ігровий короткометражний фільм у 2013 році. Даний вид арт-терапії дає змогу  оволодіти навичками психологічного аналізу фільму, навчитися «бачити» психологічний зміст медіапродукції;  актуалізувати особистісні переживання;  усвідомити власні емоції та тілесні реакції у процесі перегляду фільму.
        Кожна людина у процесі життя визначає для себе життєві цінності. Саме вони створюють фундамент особистості людини, оскільки це те, що людина вважає найголовнішим у своєму житті. Це переконання, ідеї, принципи, орієнтири, тобто ті цінності, що сповнюють наше життя сенсом, формують наш характер, визначають нашу долю. Це цінності, що дають людині можливість відповісти на запитання «Для чого я живу?». 
    І, пам’ятаймо, що найголовніша цінність - це життя, можливість і виклик, обов’язок і багатство, надбання і таємниця, боротьба і все ж таки - удача.

Переглядів: 111 | Додав: foodosvitanizhyn | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar