м.Ніжин, вул.Братів Зосим, 6
(04631)7-19-06

12:36
Експрес-година  "На варті наших душ - Небесна Сотня"

20 лютого в Україні - День пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Ми, освітяни, усвідомлюємо важливість формування знань про події Майдану в української молоді нової генерації. Покоління дітей, народжених у часи Революції Гідності, вже пішло до школи, а ті, хто у 2014 році був першачком, незабаром стануть студентами. Більшість із них особисто не знає або ж майже не пам'ятає, що відбувалося в ті дні. Сьогодні, в умовах війни, як ніколи, залишаються актуальними доленосні події Революції Гідності 2013–2014 років, які стали символом боротьби за свободу та гідність.

13 лютого 2023 року в Міському центрі професійного розвитку педагогічних працівників відбулася експрес-година "На варті наших душ - Небесна Сотня", в якій взяли участь класні керівники, бібліотекарі, класоводи та вчителі-предметники закладів освіти.

  У межах заходу проведено: презентацію інформаційних матеріалів Олександрою Тимошенко, консультантом МЦПРПП; тематичний історичний екскурс подій   Революції Гідності 2013–2014 років від  Романа Желєзка, педагога-організатора Ніжинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 7, краєзнавця, екскурсовода, історика. Учасники заходу взяли участь у майстер-класі Ірини Гузь, майстрині, вчителя трудового навчання гімназії № 6, із виготовлення "Янгола Пам'яті"; ознайомилися з презентацією видань "Майдан у книжках", підготовленою Людмилою Іващенко, бібліотекарем МЦПРПП.

Хай палають свічки пам'яті Янголів, які тримають небо…

Матеріали експрес-години:

Презентація "Небесна Сотня. Герої не вмирають"

Презентація видань "Майдан у книжках"

Презентація "Майстер клас з виготовлення оберегу "Янгол-охоронець"

 

 

Переглядів: 134 | Додав: foodosvitanizhyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar