м.Ніжин, вул.Братів Зосим, 6
(04631)7-19-06

12:47
COOL GAMES

         Відповідно до плану роботи професійної спільноти "Педагогічна вітальня сучасного учителя", з метою поширення досвіду роботи щодо практичного застосування методики з COOL GAMES  консультантом Міського ЦПРПП Ніжинської міської ради Оленою Баралей 23 грудня на базі ЗОШ I-IIIст.№15 було організовано та проведено нараду-тренінг учителів  фізичної культури міста. У нараді взяла участь директор центру Інна Кривенко.

        COOL GAMES-це змагання в командних іграх, з осучасненими та адаптованими естафетами, включаючи культурну складову їх проведення. Засновані в 2018 році в Україні. Девіз COOL GAMES- «Будь розумним, активним, творчим».

        Усі ми знаємо, що сучасні діти змінили ігри на подвір`ї на спілкування в месенджерах, а м`яч на смартфон, тому завдання вчителів фізичної культури захопити та призвичаїти їх до активності, здорового способу життя та піклування про своє тіло.

       Ось цим і поділився вчитель-методист фізичної культури  ЗОШ I-III ст. №15  Шмаровоз Сергій Петрович. Маючи за плечима немалий педагогічний досвід, він постійно знаходить нові форми та методи викладання предмету, втілює засади дитиноцентризму, мотивує здобувачів освіти активно займатися спортом.

      Нарада-тренінг складалася з двох частин практичної та теоретичної. На першому етапі вчителі ознайомилися з правилами проведення змагань, а потім на майданчик вийшла команда учнів  школи, які вже брали участь в таких естафетах, і показали техніку їх проведення. Щоб краще відчути атмосферу гри, швидко зібравшись, до них долучилася команда вчителів фізичної культури міста. Усе пройшло дуже завзято і емоційно насичено.

          Окремі слова подяки хотілося висловити адміністрації школи, директору Тетяні Павлюченко, за їх гостинність, за допомогу і сприяння в організації цього заходу. Завдяки Вашому професіоналізму, відповідальності, злагодженій роботі зустріч була цікавою, яскравою, корисною та незабутньою.

 

Переглядів: 159 | Додав: foodosvitanizhyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar