м.Ніжин, вул.Братів Зосим, 6
(04631)7-19-06

16:24
Аквагрим – як магічне перевтілення та робота із кінетичним піском

       05 вересня 2022 року Світланою Желєзняк, психологом Міського ЦПРПП Ніжинської міської ради і СпівДії Хабу Ніжина,  Ярославою Тимошенко, художницею, студенткою Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури, Анастасією Бадулею, художницею, студенткою Університету Короля Данила проведено майстер-клас  для людей із інвалідністю, ВПО, членів багатодітних сімей та тих, що опинилися у складних життєвих обставинах із теми "Аквагрим – як магічне перевтілення та робота із кінетичним піском" у рамках проєкту "Простір, дружній до дитини" у Ніжинській ТГ. 
       Аквагрим – створення малюнків на обличчі спеціальними фарбами на водяній основі. А ще, це прекрасна можливість перевтілитися у будь-який персонаж, "приміряти" ролі. Стати трішечки щасливішими мали можливість присутні майстер-класу. Діти разом із батьками мали змогу попрацювати із кінетичним піском – дійсно корисною іграшкою-антистрес і “розвивашкою” у одному флаконі.
       Що з цього вийшло!? Світлини із заходу вам все розкажуть, а зворотний зв’язок присутніх підсилив заряд позитивними емоціями.
    Щиро дякуємо за надані матеріли для яскравого, цікавого та неперевершеного заходу СпівДія. 
       Співдіємо заради перемоги!

Переглядів: 159 | Додав: foodosvitanizhyn | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar