м.Ніжин, вул.Братів Зосим, 6
(04631)7-19-06

10 грудня 2020 року у Міському центрі професійного розвитку педагогічних працівників Ніжинської міської ради Чернігівської області було вручено сертифікат і подяку від Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського Сілівоненко Катерині Олександрівні, практичному психологу Ніжинської гімнізії № 14, за участь в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у Новій школі» у номінації "Корекційно-розвиткові програми". Пишаємось Вами і бажаємо подальших успіхів у професійній діяльності і сподіваємось на подальшу, плідну співпрацю!

Переглядів: 123 | Додав: foodosvitanizhyn | Дата: 10.12.2020 | Коментарі (0)

10 грудня 2020 року у Міському центрі професійного розвитку педагогічних працівників Ніжинської міської ради Чернігівської області було вручено сертифікат, диплом Сидорець Надії Григорівні, практичному психологу Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 15, за зайняте І місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у Новій школі» у номінації «Корекційно-розвиткові програми», та грамоту і подарунки за отримане ІІ місце у Всеукраїнському конкурсі авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у Новій школі» у номінації «Корекційно-розвиткові програми», за високу професійну майстерність, ефективне впровадження інноваційних технологій та значний внесок у розвиток психологічної служби у ... Читати далі »

Переглядів: 121 | Додав: foodosvitanizhyn | Дата: 10.12.2020 | Коментарі (0)

10 грудня 2020 року у Міському центрі професійного розвитку педагогічних працівників Ніжинської міської ради Чернігівської області було вручено сертифікат, диплом Парубець Віталії Володимирівні, соціальному педагогу Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 15, за зайняте І місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у Новій школі» у номінації «Корекційно-розвиткові програми», та грамоту і подарунки за отримане ІІ місце у Всеукраїнському конкурсі авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у Новій школі» у номінації «Корекційно-розвиткові програми», за високу професійну майстерність, ефективне впровадження інноваційних технологій та значний внесок у розвиток психологічної служби у системі освіти України. Пишає ... Читати далі »

Переглядів: 127 | Додав: foodosvitanizhyn | Дата: 10.12.2020 | Коментарі (0)